Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu / Eczane Hizmetleri Bölümü

Çevrim İçi Seminer Programı

Prof. Dr. Selami SELVİ; Covid-19 Pandemisinde Tıbbi Bitkilerin Doğru Kullanımı Öğr. Gör. Deniz EMRE; Akılcı İlaç Kullanımı

17 Mayıs tarihinde çevrim içi seminer etkinliğimiz gerçekleştirildi. Program Okul Müdürü Doç.Dr. Ayten DİNÇ'in açılış konuşmasıyla başladı.  Seminere, Eczane Hizmetleri Bölümü Öğr. Gör. Deniz EMRE 'nin ''Akılcı İlaç Kullanımı'' ve davetli konuşmacı Balıkesir Üniversitesi Altınoluk MYO Müdürü Prof. Dr. Selami SELVİ 'nin ''Covid-19 Pandemisinde Tıbbi Bitkilerin Doğru Kullanımı'' sunumlarıyla devam edildi. Seminer programına, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ünver yanı sıra çok sayıda akademisyen ve öğrenci katılım sağladı. Etkinlik katılımcı konuşmalar ve soruların cevaplanmasının ardından sona erdi. Değerli katılımcılara katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.