Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu / Eczane Hizmetleri Bölümü

Eczane Hizmetleri Bölümü Öğrencilerine Oryantasyon Eğitimi Verildi

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında Yüksekokulumuz Eczane Hizmetleri Bölümüne yeni kayıt yaptıran öğrencilere yönelik Oryantasyon Eğitimi düzenlendi.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında Yüksekokulumuz Eczane Hizmetleri Bölümüne yeni kayıt yaptıran öğrencilere yönelik "Oryantasyon Eğitimi" 10 Ekim 2022 tarihinde Meslek Yüksekokulumuzun 303 numaralı dersliğinde gerçekleştirildi.
Eczane Hizmetleri Bölümü öğretim elemanlarının katıldığı oryantasyonda öğrencilerle tanışıldı, yönetim bilgileri, ÜBYS sistemi ve takip edilmesi gereken prosedürler hakkında bilgiler verdi. Toplantıda ayrıca, Üniversitemizin öğrencilere sunduğu sosyal olanaklar, öğrenci toplulukları ve yurtiçi – yurtdışı akademik değişim programları hakkında bilgilendirme yapıldı.

Oryantasyon Eğitimi Fotoğrafları 10-10-2022.pdf