Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu / Eczane Hizmetleri Bölümü

Tübitak 1002 A Başarısı

Tübitak Logo PNG vector in SVG, PDF, AI, CDR formatEczane Hizmetleri Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğretim Üyesi Fadime Canbolat’ın yürütücülüğünü ve Sağlık  Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğretim üyeleri  Dr. Öğretim Üyesi Selcen Çakır’ın, Dr. Öğretim Üyesi  Gülçin Özcan Ateş’in, Lapseki Meslek Yüksekokulu öğretim üyesi Doç. Dr. Feyza Kolcu’nun, Yeditepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğretim üyesi Prof.Dr. Çetin Taş’ın  araştırmacı olarak görev aldığı 124S683 numaralı “Kitosana Seftriakson Ve Pinosembrin Yüklenerek Geliştirilen Nanopartiküllerin In Vitro Biyoaktivite Etkinliğinin Değerlendirilmesi” adlı proje önerisi TÜBİTAK 1002-A Hızlı Destek Programı kapsamında desteklenmeye değer bulunmuştur. Hocalarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.